maandag 8 april 2013

Drama in de Nieuwe Waterweg!

Vismaten,

Na de geweldige visdag te Wijk aan Zee was het de volgende dag de beurt om een Zeenaald wedstrijd te gaan doen in de Nieuwe Waterweg. Mooie stek voor in de zomer maar volgens mij mochten ze deze stek toch wel mijden zo vroeg in het jaar. Afijn vissen van 10 tot 13 uur en na een lekkere bak koffie in de Pionier gauw op weg naar de Waterweg.
Ik had nummer 5 getrokken en stond naast Kees vd Berg en de familie Grauwmans. Teammaat Marce was er ook en die stond op nummer 7 en vissend op krukken en dat ging hem goed af. Hij vond het fijn om er tussenuit te zijn en om gezellig aan de waterkant te staan na zijn dramatisch ongeluk waarbij hij zijn bovenbeen brak.
Na een aantal gooien mocht hij zijn eerste bot bovenhalen maar helaas onder de kant zwaaide de bot met zijn staart. Jammer Marcel. Werd er vis gevangen door de 30 tal vissers aan de Waterweg? Na 3 uur vissen konden we de balans opmaken en mochten we constateren dat er 8 vissen door 5 personen gevangen werden.
Heerlijk gevist weer in hemelsmooi weer maar de vis liet het afweten. Een dikke 0 dus maar gelukkig de concurenten ook. Winnaar werd Lies Wijnhorst met 2 vissen gevolgd door John Muis ook met 2 vissen. De rest was niets en in de Pionier nog gezellig nagepraat met de vismaten van de Zeenaald.

Nu opmaken voor de volgende wedstrijd van de Zeenaald en de voorselectie Nk te Domburg. Het begint alweer te kriebelen!!

Groetjes Herbert

Geen opmerkingen: