zondag 3 maart 2013

Scharretjes plukken bij Vlissingen

Vismaten,

Vandaag zaterdag 2 maart weer aan de waterkant gestaan en dit keer aan het strand van Vlissingen. De verwachting was weinig vis maar met Wim Hilleman en zoontje Djayden, Dennis de Pennis uit Bru en Jaap was het heel erg gezellig toeven. Vooral omdat Dennis een aantal dagen terug een onderlijn aan het bouwen was nl een geclipt afhoudersysteem. Ik zei dat het niet ging werken en we boden elkaar een weddenschap aan. Wedden om een mars....... In ieder geval werd het dermate erg dat het op een wedstrijd ging lijken. In ieder geval weinig wind en een mooi tij maakte het garant dat er vanaf de eerste worp vis werd gevangen. Werd er veel vis gevangen? Nee zeker niet, bij elkaar 34 vissen met 8 stokken, waaronder schar de hoofdmoot was aangevuld met een aantal botjes en wijting. Maar gezien de berichten toch leuk staan vissen. De Penn Nano hengel getest die we mee hadden gekregen om te testen en goedgekeurd. Prima hengel om over na te denken om deze aan te schaffen. Maar na alle gezelligheid kwam er een eind aan het tij en was het tijd om op te krassen. Eindstand Jaap 10 stuks, Herbert en Wim 9 stuks en Dennis helaas 6 stuks. Aan iedereen een mars uitgedeeld en een leuke middag weer gehad!

Groetjes Herbert

2 opmerkingen:

willem(gaatvissen) zei

Hoi Herbert,

Nu weet ik niet hoe lang jullie gestaan hebben. Maar deze aantallen vind ik momenteel best wel goed voor het strand. Echt niet slecht ;-)

Vis greetz,

Willem

Herbert vd Vlugt zei

Hoi Willem,

Wij hebben op de kop af precies 4 uur gestaan! Dus ik hoop dat de vangsten niet terug gaan vallen. Er stond wel stroming zeg allegemaggies! :-)

Groetjes Herbert