zondag 4 november 2012

Voorvissen NK Kijkduin 02-11-2012

Vismaten,


Wederom een visdag om te kijken hoe het stond met de visserij en nu op een ander plekje dan de dag ervoor! Afgesproken met Dennis Zwiers en Niek Romeijn om te gaan hengelen zodoende afgesproken op de carpool en naar Den Haag gereden.
Er stond een flinke wind kracht 6 a 7 en daarom besloten om voor de boulevard te vissen. 4 uren gevist en allerlei tuigage aan onderlijnen uitgeprobeerd maar op het plekje waar ik stond daar trof ik het niet. In de mui zover ik het kon ontdekken zat geen vis en op de bank ook niet.

Over de bank liep geankerd lood zomaar weg. Alleen een enkele keer hield het lood het maar kwam er geen vis uit.
Na 4 uur vissen had ik een dikke 0 te pakken terwijl Dennis en Niek respectievelijk 1 en 2 botjes uit de wasmaschine konden peuteren. Gelukkig zou het weer gaan veranderen want vissen zou best wel moeilijk worden onder deze omstandigheden. Met zoveel vissers sta je gewoon 10 meter naast elkaar en wordt het kantklossen.
Maar goed je krijgt een plek toegewezen en laten we maar hopen dat er een visje uitkomt! Half 2 gingen we weer van het strand af en waren we blij dat we bij de auto waren! Naar huis gereden weer om het aas te prepareren voor de volgende dag en wel het NK!

Groetjes Herbert
Topactie verschil Shimano versus Hiro!

Niek Romeijn werpt in!


Geen opmerkingen: