zondag 7 april 2019

2e NFB 2019 strand Noordwijk

Vandaag was het de beurt aan HSV de Sportvisser op de 2e NFB te organiseren. Bij aankomst om 7 uur was het weer een drukte van belang. 
2 man van het Yuki team waren er niet. Immers Marcel en Peter deden hun taak in Barcelona om de Yuki Masters tot een goed einde te brengen. 
Martin zat nog steeds met het voetje omhoog dus moesten Corne, Gilles en Herbert het alleen doen. Punten heb je dan al aan je broek en moet je hoog scoren om nog een aardig resultaat te behalen. 
Op de trekker naar de stek, wat weer uitstekend geregeld is, zoals altijd bij de Sportvisser. Herbert op C13, Gilles D vak en Corne in E. 
Om 9 uur het sein om de onderlijnen het water te laten gaan en al gauw waren de eerste botten een feit. 90% klein zo rond de 14, 15 cm. 
Hans Hendriks van Nipro rechts van me zat steeds voor me met 1 a 2 vissen en op het moment dat je denkt we komen er bij ving hij een trek van 3. 
Werd er over de linie goed vis gevangen? Jazeker de visserij was goed te noemen want iedereen ving vis. Laten we hopen dat volgende maand met de Yuki Masters Nederland de vangsten nog steeds zo zijn. 
En zo heb je altijd een uitslag. Heidi Leeuwis ving er 27 in het A vak en werd dik winnaar voor nummer 2 Willem vd Bent met 22 vissen. Arjan Rijnberg werd 3e met 20 stuks. 
Gilles werd met 11 vissen 13e in het vak, Corne wist in vak E 6 vissen te scoren en werd 14e in zijn vak. Herbert wist 10 vissen te vangen en werd 17e in het vak. 
Geen dikke uitschieters in het vak dus en met 2 afwezigen een slechte score. In het najaar gaan we weer verder met het programma van de NFB en gaan we ons voorbereiden voor een leuke Yuki Masters!!


Geen opmerkingen: