maandag 29 juni 2015

Strand noordwijk

Vismaten,

Deze zaterdag gebruiktom met maatje Dennis Zwiers een iets ander strand te kiezen dan dicht bij huis en dat werd het strand van Noordwijk. 4 uur in de morgen was het toen ik arriveerde op de carpoolparkeerplaats en even later was Dennis er ook. Op weg dan naar Noordwijk een slordige 100 km verder en met het ochtendgloren kwamen we er aan. Het regende druppels en we keken elkaar aan. Het zou toch droog blijven? Enfin uitpakken en naar het strand.
Eenmaal geinstalleerd kon ik in de eerte draai al een vis landen. Een fint had het rode kraaltje waarschijnljk als aas gezien.
Heerlijke visserij was het en een uurtje later mocht de Yuki R8 aan het werk om een mooie 50 + baars te landen. Daarna was Dennis aan de beurt om een 65 cm baars te landen wat helemaal kicken is. Hij mocht dit kunstje herhalen door nog een baarsje te vangen. Het tij gaat daar hard op en neer en tussendoor mochten we ook nog de nodige botjes en scholletjes vangen.
Heerlijke visserij en om 10.00 uur stopten we er weer mee en heb je nog wat aan je dag. Daarna nog even langsgewipt bij Ahoy Hengelsport Rotterdam en een broodje gegeten om deze dag weer af te sluiten. Dus in deze tijd mooie baarsen aan het strand. Ga er voor!!Groetjes Herbert

Geen opmerkingen: